Pentru ca nici macar nu am visat sa-i vad vreodata in Romania, m-am dus eu dupa Rolling Stones, si oriunde am fost (Berlin, Manchester, Budapesta sau Viena), niciodata nu am observat pe cineva venit singur la concert. Asta pentru ca de fi
  Pentru ca nici macar nu am visat sa-i vad vreodata in Romania, m-am dus eu dupa Rolling Stones, si oriunde am fost (Berlin, Manchester, Budapesta sau Viena), niciodata nu am observat pe cineva venit singur la concert. Asta pentru ca de fiecare data publicul era alcatuit din familii, cupluri si gasti cu varste intre 14 (sau mai putin)  si peste 60 de ani. Desi in Romania nu prea se intampla asa ceva, concertul mileniului de poimaine poate fi un inceput. Si chiar daca cei (mai) tineri nu cunosc vechile hituri, de la "A Bigger Bang" incoace tot au vazut cum sta treaba cu "Rough Justice" pe "Streets Of Love" cand afara "Rain Fall Down". Iar daca nu au fost "convinsi" cu trei piese, au auzit de la altii povestea si au inteles ca este vorba despre un concert care nu trebuie ratat. La fel a "patit" si The Fly On A Wall, care a marturisit pe blog-ul sau: "Mi-am luat bilete la Rolling Stones!  Initial nu voiam sa merg, nefiind un mare fan al pieselor legendarilor rocka€™n roll-eri, dar tata a spus ca vrea sa mearga, si mi-am zis ca as fi un dobitoc sa ratez un asemenea eveniment. Acest concert este unic si fabulos, si orice alte epitete mai vreti voi sa gasiti, pentru ca acesti monstri sacri care canta de 45 de ani vin la noi in tara, in cadrul unui turneu care tine deja de doi ani si care, prin prisma incasarilor, este cel mai mare din istorie. Si ma bucur foarte mult pentru tata, admirator al acestei trupe de peste 30 de ani, ca are ocazia sa ii vada pe viu, in sfarsit, dupa atat timp".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.