Telenovela iscata in jurul transferului capitanului echipei nationale, Cristian Chivu este incheiata. In ciuda avalansei de informatii referitoare la negocieri cu Inter Milano, Barcelona sau Real Madrid, romanul se va prezenta saptamana viitoare la p
Telenovela iscata in jurul transferului capitanului echipei nationale, Cristian Chivu este incheiata. In ciuda avalansei de informatii referitoare la negocieri cu Inter Milano, Barcelona sau Real Madrid, romanul se va prezenta saptamana viitoare la pregatirile Romei.


Asteptat cu bratele deschise de antrenorul Luciano Spalletti, Chivu nu va avea parte de acelasi tratament si din partea suporterilor echipei din Cetatea Eterna. Iritati de zvonurile si sumele vehiculate in jurul acestui transfer, fanii Romei l-au amenintat pe fundasul roman ca viata sa in capitala Italiei va fi un adevarat calvar.  


REACTII. Aparut pentru prima oara in atentia opiniei publice dupa declansarea acestei telenovele, sambata seara la Antena 1, Chivu a vorbit despre planurile de viitor. "Mai stau cateva zile in Romania, dar de luni ma voi prezenta la antrenamente, la Roma", a spus capitanul echipei nationale, aflat in vacanta pe litoralul Marii Negre. "Cristian Chivu ramane la AS Roma. Duminica se va prezenta la baza de la Trigoria si va ramane la echipa pana la finalul sezonului viitor. Nu mai avem nimic de negociat cu Becali, dupa ce oferta de la Real Madrid, de 18 milioane de euro, nu s-a putut concretiza. Chivu ne-a provocat daune incalculabile", declarase la finele acestei saptamani directorul sportiv al Romei, Daniele Prade.


IMPRESAR. Reprezentantul lui Cristian Chivu, agentul Victor Becali a avut o reactie dura la adresa modului in care conducerea Romei l-a tratat pe jucatorul roman. "Roma trebuie sa-i multumeasca lui Chivu, pentru ca el n-a vrut sa apeleze la acea clauza, pentru ca nu ar fi avut nici o oferta de 18 milioane, de 15 milioane, ci pleca pe 5-6 milioane. Oricum, sunt dezamagit de atitudinea conducatorilor, care nu stiu sa respecte un jucator. El respecta Roma, Roma nu-l respecta pe el. Chivu nu a spus niciodata ca vrea sa plece de la Roma, gruparea italiana a fost cea care i-a cautat echipa. Mercato este deschis pana la jumatatea lunii august", a spus Victor Becali.


Intrebat daca Chivu ar trebui sa se teama de reactia suporterilor Romei, Becali a declarat: "Oamenii nu au nimic cu Chivu, ci conducatorii sau presa sunt cei care incita. Chivu a facut contract cu Roma, nu cu echipa a doua a Romei".


SATISFACTIE. Cel mai fericit in urma acestor transferuri tergiversate si nefinalizate a fost antrenorul Luciano Spalletti. "Inca mai sper ca isi va prelungi contractul cu Roma. Sunt foarte fericit ca a ramas, e un jucator foarte important. Doar cand te gandesti ce echipe au vrut sa-l cumpere realizezi asta. A fost curtat de cele mai mari cluburi din lume. Totusi, nu sunt sigur de ce a picat transferul la Internazionale. E o rusine, o situatie din care fiecare avea de castigat. Daca Chivu dorea sa schimbe echipa, sa castige mai multi bani si cele doua cluburi au ajuns la un acord, nu inteleg de ce lucrurile nu au mers asa cum trebuiau sa mearga", a reactionat antrenorul principal al Romei. 


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.