Liza Minnelli si David Gest au avut cea mai costisitoare nunta a unor celebritati din ultimii 20 de ani, potrivit unui clasament realizat de Forbes.com si preluat de NewsIn.

Nunta celor doi, desfasurata in martie 2002 la New York, a co
Liza Minnelli si David Gest au avut cea mai costisitoare nunta a unor celebritati din ultimii 20 de ani, potrivit unui clasament realizat de Forbes.com si preluat de NewsIn.

Nunta celor doi, desfasurata in martie 2002 la New York, a costat aproximativ 3,5 milioane de dolari. Cavaler de onoare a fost Michael Jackson, iar Tony Bennett, acompaniat de o orchestra formata din 60 de persoane, a fost cel care a cintat pentru cei 500 de invitati. Cuplul a divortat un an mai tirziu.

Pe locul doi in clasamentul "Forbes" s-a situat nunta fostului Beatles Paul McCartney cu fostul model Heather Mills, care a costat trei milioane de dolari. Cei doi au avut 300 de invitati, iar petrecerea desfasurata la un castel din Irlanda a avut o tema indiana, cu vesminte de inspiratie indiana, mincare vegetariana si artificii. McCartney si Mills sint acum in mijlocul unui divort intens mediatizat.

La 2,5 milioane de dolari s-au ridicat cheltuielile nuntii de pe treapta a treia a podiumului, dintre actrita britanica Elisabeth Hurley si omul de afaceri indian Arun Nayar. Ceremoniile, care au avut loc in martie 2007, s-au desfasurat in Marea Britanie si in India, pe parcursul a opt zile.

Pe urmatoarele trei locuri se afla trei nunti ce au scos din buzunarul mirilor cite doua milioane de dolari: a lui Tom Cruise cu Katie Holmes, ce a avut loc la Castelul Odescalchi din Italia, in noiembrie 2006, a lui Elizabeth Taylor cu muncitorul Larry Fortensky, din octombrie 1991, la resedinta Neverland a lui Michael Jackson, si a cintaretei Christina Aguilera cu producatorul executiv Jordan Bratman, desfasurata in noiembrie 2005, in Napa Valley. Taylor si Fortensky au divortat in 1996.

Pe locul sapte e mentionata casatoria dintre Elton John si partenerul lui, David Furnish. Cei doi si-au jurat credinta eterna in decembrie 2005, au schimbat inele cu diamante si au invitat mai bine de 600 de oameni la petrecerea de la resedinta cintaretului. Evenimentul a costat aproximativ 1,5 milioane de dolari.

Cu aceeasi suma si-au usurat conturile actorii Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones cind s-au casatorit in noiembrie 2000, la Plaza Hotel din New York, dar si jucatorul de golf Tiger Woods cind a luat-o de sotie pe Elin Nordegren, in octombrie 2004, in secret, in Barbados, unde Woods a inchiriat un intreg hotel.

1,5 milioane de dolari a costat si nunta lui Eddie Murphy cu Nicole Mitchell, desfasurata in martie 1993, la New York, eveniment ce a adunat 500 de invitati. Cei doi au divortat in 2006.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.