Humanitas Multimedia continua sa lanseze audiobookuri. Astazi doua titluri semnate Neagu Djuvara si Gabriel Liiceanu.   O scurta istorie a romanilor Autor al unor erudite studii de istorie si filozofia istoriei aparute in Franta, premia
Humanitas Multimedia continua sa lanseze audiobookuri. Astazi doua titluri semnate Neagu Djuvara si Gabriel Liiceanu.   O scurta istorie a romanilor Autor al unor erudite studii de istorie si filozofia istoriei aparute in Franta, premiat de Academia Franceza, profesorul Neagu Djuvara lasa la o parte de data aceasta tonul academic, pentru a povesti tinerilor - si celor mai putin tineri - istoria Romaniei. Audiobook-ul, primul dintr-o serie, contine zece lectii de istorie: Inceputurile, Dacii, Roma, Navalirea barbarilor etc. Volumul doi va urma in curand, tot la Humanitas Multimedia.   Itinerariile unei vieti: E.M. Cioran Acest eseu al lui Gabriel Liiceanu descopera ascultatorului un Cioran cand nostalgic, cand vituperant, cand histrionic, cand dezabuzat, un Cioran mai viu ca niciodata parca. Nascut in urma unui interviu filmat care a transformat mansarda din rue de la€™Odeon intr-un adevarat platou de filmare, eseul de fata devine o biografie precisa a vietii lui Cioran. In lectura autorului, editia integrala are o durata de o ora si un sfert.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.