Daca Tom Cruise a putut (sa-si ia nevasta care il depaseste in inaltime), de ce n-ar reusi si ei, distinsii nostri barbati din showbiz, o atare performanta?


Intr-unul dintre primele ei filme, actrita Sophia Loren mergea prin adev
Daca Tom Cruise a putut (sa-si ia nevasta care il depaseste in inaltime), de ce n-ar reusi si ei, distinsii nostri barbati din showbiz, o atare performanta?


Intr-unul dintre primele ei filme, actrita Sophia Loren mergea prin adevarate transee, intrucat era mai inalta decat partenerul ei. Cum stau lucrurile pe la noi?

Barbatul intre barbati, l-am numit pe Irinel Columbeanu, domina poate in afaceri, dar, in acelasi timp, ar dori sa fie si un pic dominat. Consoarta-i, "Inaltimea sa Monica", respira un aer ceva mai rarefiat, unul situat la multi centimetri deasupra capului lui Iri. Acuma, pe caldura asta, nu putem sa nu remarcam si un avantaj net al pozitionarii inferioare a d-lui Columbeanu. Caci Monica ii poate tine si umbra....


Bate vantul... iar Iulia Vantur il simte cel mai bine. E la inaltime! Cel putin fata de iubitul Moga. Oricum, atunci cand amandoi stau pe scaune, diferenta pare aproape insesizabila, iar pupicurile dragastoase sunt in toi...

E asa de greu sa ajungi (fizic) la nasul Roxanei Ciuhulescu! Posesoarea celor mai lungi picioare din peisajul media romanesc a fost, totusi, asaltata de barbati. Ambitie mare pe unii, doma€™le! Pana la urma, cel mai vrednic s-a dovedit a fi Mihai Ivanescu, director general la Mitsubishi Romania, care a luat-o de nevasta. S-o fi inaltat mult pe varfuri cand a trebuit, oficial, sa-si sarute soata?


MIC LA STAT, MARE LA CEARTA. Asa probabil va ramane in istorie Adrian Copilul Minune, care nu se sfieste sa iste scandal cand i se pune lui pata. Si, pentru ca e artist, pata i se pune la ceas de mare inspiratie (euforica), adica taman in miezul noptii. Fara a apela la ajutorul unui detergent-minune, ci doar la un pistol (cu gaze!) el a incercat sa ajunga, atat de repede cat il impingeau hormonii, in patul amantei sale. Pai cum sa-l escaladeze, cand nu mai erau scari disponibile? Nici Costi Ionita, colegul sau intr-ale manelelor, nu s-a lasat mai prejos si, manat probabil de un tainic dor de inaltimi (putea sa mearga la munte!) a ales sa se bucure de-o fatuca mai "rasarita" decat el. Asa s-a brodit ca, acum cateva luni, s-a afisat cu o blonda pe care voia s-o lanseze in showbiz. Sa-i fi intunecat cumva inaltimea ratiunea?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.