Vara sunt contraindicate injectiile cu toxina botulinica? Fals. Injectiile cu toxina botulinica pot fi facute si in sezonul cald, cu conditia sa nu ne expunem la soare doua-trei zile dupa injectii. De asemenea, inainte si dupa aceasta procedura n
Vara sunt contraindicate injectiile cu toxina botulinica? Fals. Injectiile cu toxina botulinica pot fi facute si in sezonul cald, cu conditia sa nu ne expunem la soare doua-trei zile dupa injectii. De asemenea, inainte si dupa aceasta procedura nu este recomandata administrarea de aspirina sau alte medicamente cu proprietati vasodilatatoare.
Alcoolul creste pofta de mancare? Adevarat. Bauturile alcoolice tari provoaca aparitia unei usoare senzatii de foame. Cu toate acestea, alcoolul nu este recomandat pentru stimularea poftei de mancare. Baut pe stomacul gol, alcoolul poate agresa mucoasa gastrica, provocand gastrita.
Cremele depilatoare au aceeasi actiune ca si folosirea lamei? Adevarat. Firul de par este retezat de la nivelul pielii si va creste foarte repede. In plus, cremele pot provoca si dermatita de contact. Cele mai eficiente metode depilatoare sunt
depilarea cu lumina intens
pulsata si depilarea cu laser.
Legumele si fructele congelate au aceleasi proprietati nutritive ca si cele proaspete? Adevarat. Legumele si fructele
congelate isi pastreaza proprietatile nutritive, daca sunt respectate
cu strictete conditiile de congelare si manipulare: temperatura
minima de congelare de minus 18 grade, produsele odata decongelate nu se recongeleaza.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.