Concertul Tori Amos de la Sala Polivalenta, un eveniment special mai ales pentru adolescentii alternativi ai anilor '90, are loc in aceasta seara la ora 19. Evenimentul face parte din turneul mondial "American Doll Posse", va dura 2 ore si se va desf
Concertul Tori Amos de la Sala Polivalenta, un eveniment special mai ales pentru adolescentii alternativi ai anilor '90, are loc in aceasta seara la ora 19. Evenimentul face parte din turneul mondial "American Doll Posse", va dura 2 ore si se va desfasura pe o scena special amenajata. Scenografia si regia de lumini au fost concepute exclusiv pentru turneul actual al solistei.
Ceea ce face din concertele Tori Amos o experienta cu totul unica este regia, care se schimba de fiecare data. Prima parte a concertului este rezervata uneia dintre cele patru intruchipari sau personalitati ale lui Tori Amos, create pentru actualul album - Clyde, Pip, Isabel sau Santa - iar publicul nu stie niciodata ce i se rezerva. Cea de-a doua parte a concertului ii apartine intotdeauna lui Tori.
Una dintre cele mai particulare voci ale muzicii rock, Tori Amos sfideaza orice posibila clasificare. A introdus pianul in muzica alternativa si este una dintre putinele artiste care combina talentele de compozitor, solist si instrumentist.
Tori Amos are la activ 8 albume de studio si a vandut peste 15 milioane de albume.

>> Prima parte a concertului este rezervata uneia dintre cele patru intruchipari ale lui Tori Amos.




10.00 comitet executiv national
Sediul PSD
La sedinta conducerii centrale a partidului se va discuta despre lista de candidati pentru alegerile europarlamentare, precum si despre propunerea PSD Bucuresti de a-i sanctiona pe Vasile Dancu si Victor Ponta.

11.00 sibiu
Este lansat Regio - Programul Operational Regional, prin care se finanteaza proiecte care vor contribui la modernizarea celor opt regiuni de dezvoltare ale tarii.

20.00 concert pe dunare
Muzicianul austriac Hubert von Goisern navigheaza pe Dunare cu un convoi de ambarcatiuni, dintre care una va fi transformata intr-o scena plutitoare. Vor fi sustinute concerte in patru orase: Orsova (13 iulie), Galati (23 iulie), Braila (24 iulie) si Tulcea (5 august).


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.