Producatorii de jocuri video se apleaca asupra unei noi categorii, cea a jocurilor cu tematica muzicala, in care utilizatorii pot experimenta statutul virtual de vedeta rock, de exemplu.   Dupa succesul jocului "Eroul Chitarei", in care
Producatorii de jocuri video se apleaca asupra unei noi categorii, cea a jocurilor cu tematica muzicala, in care utilizatorii pot experimenta statutul virtual de vedeta rock, de exemplu.   Dupa succesul jocului "Eroul Chitarei", in care victoria depindea de interpretarea muzicala alaturi de parteneri virtuali de formatie, la summitul E3 a fost lansata o serie de noi titluri din acelasi registru: "Rock Band", care va fi disponibil pentru Xbox 360 si PS3 pana la sfarsitul vacantei, "SingStar", un joc ce combina socializarea online si karaoke. Pentru Wii va fi lansat in august "Boogie", in care utilizatorii vor putea determina o serie de personaje de desene animate sa danseze si sa cante.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.