Reteaua Bilet.ro pune, incepand de astazi, la dispozitie biletele si abonamentele de acces la cea de-a cincea editie a festivalului rock din Vama Veche. Cea de-a cincea editie a festivalului muzical Stufstock se va desfasu
    Reteaua Bilet.ro pune, incepand de astazi, la dispozitie biletele si abonamentele de acces la cea de-a cincea editie a festivalului rock din Vama Veche. Cea de-a cincea editie a festivalului muzical Stufstock se va desfasura in perioada 16 - 19 august 2007, la Marina Park, in Vama Veche.  Stufstock 5/Greenfest este organizat de APCAPBC (Asociatia Pentru Conservarea Ariilor Protejate Bio-Cultural). Preturile biletelor pentru cea de-a cincea editie a Stufstock sunt cuprinse intre 20 RON si 80 RON. Un abonament 4 zile costa 80 RON. Biletul pentru o zi este de mai multe categorii: ziua 1 - 25 RON, ziua 2 - 30 RON, ziua 3 - 50 RON si ziua 4 - 20 RON.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.