Daca transferul spaniolului Ruben Pulido a cazut din cauza neintelegerilor cu impresarul acestuia, Steaua s-a orientat catre mijlocasul de doar 18 ani, Alexandru Iacob, de la Corvinul Hunedoara.


Recunoscut inca din perioada petrecut
Daca transferul spaniolului Ruben Pulido a cazut din cauza neintelegerilor cu impresarul acestuia, Steaua s-a orientat catre mijlocasul de doar 18 ani, Alexandru Iacob, de la Corvinul Hunedoara.


Recunoscut inca din perioada petrecuta la Poli Timisoara pentru curajul de a miza pe fotbalisti tineri, antrenorul ros-albastrilor, Gica Hagi, l-ar putea transforma pe internationalul de juniori in marea surpriza a Stelei in sezonul care va incepe curand. Urmatoarea tinta este mijlocasul belgian Fabien Camus, de la Charleroi, echipa care va evolua in Ghencea, pe 20 iulie, la prezentarea oficiala a Stelei.


TALENT. Alexandru Iacob, nascut pe 14 aprilie 1989, este considerat unul dintre cei mai talentati pusti din fotbalul romanesc. El a adunat 92 de selectii la loturile nationale, joaca pe postul de mijlocas, iar vara trecuta a efectuat un stagiu de pregatire la campioana Italiei, Inter Milano. Jucatorul Corvinului se afla inca de anul trecut in atentia trupei din Ghencea. Fostul manager general, Mihai Stoica, a incercat iarna trecuta sa-l ia in cantonamentul din Cipru, dar negocierile cu gruparea hunedoareana nu s-au finalizat. Numirea in functia de antrenor al ros-albastrilor a lui Gica Hagi a cantarit decisiv in alegerea tanarului fotbalist, care a ales sa semneze cu formatia din Ghencea in detrimentul lui Dinamo, Universitatea Craiova si Gloria Bistrita. Dupa remiza inregistrata joi seara, 2-2, cu vicecampioana Poloniei, GKS Belchatow, Steaua va disputa astazi cel de-al doilea meci amical din cadrul stagiului din Olanda. Adversara stelistilor va fi echipa bulgara Litex Loveci. Luni trupa lui Hagi va da piept cu grecii de la AEK Atena.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.