Gigi Becali a incercat sa-si destabilizeze marea rivala la titlu si a primit o replica dura de la Borcea.

Gigi Becali se plictiseste fara „familia Steaua" in tara si a lovit recent in contracandidatele la titlu ale echipei pe care o patroneaza. Putinele lui arme s-au tocit din cauza folosirii repetate: Borcea a luat bani de la el pentru ca Dinamo sa bata la Bucuresti pe CFR Cluj, iar Copos „este un comunist". A mai incercat sa diversifice arsenalul, dar a ales guri de foc din aceeasi categorie. „Borcea face 300.000. L-am testat in campionatul trecut si atit face", a spus Becali amintind a nu stiu cita oara ca echipa lui a ajuns sa joace in turul al doilea preliminar al Champions League prin mila marelui rival Dinamo. Daca patronul Rapidului prefera sa taca, oficialul dinamovist a replicat dur din Austria, unde conduce delegatia campioanei in turneul de pregatire din aceasta vara. „Gigi Becali sa nu vorbeasca niciodata de bani! Daca e un om credincios, sa jure cu mina pe Biblie daca mi-a dat vreodata bani. Sa nu uite ca a promis un milion de euro pentru Centrul de Copii si Juniori de la Dinamo."

Borcea nu se opreste aici si are premonitii sumbre in privinta viitorului adversarului din Ghencea: „Daca nu se va tine de cuvint, nu se va califica in Champions League! Stie ca sintem foarte puternici, simte asta in fiecare dimineata. Incearca sa ne dezbine, insa vom fi mai uniti ca niciodata in acest sezon". Directorul general al campioanei a mai spus ca „cea mai mare satisfactie am avut-o cind l-am vazut pe «spartanul» Gigi Becali cum danseaza ca Shakira, cu fularul lui Dinamo la git!". Dialogul Becali-Borcea, alaturi de sicanarea lui George Copos, face parte din asa-zisa strategie psihologica a lui Becali pentru viitorul campionat. Grandoman, patronul Stelei a declarat, in mai multe rinduri, ca el este singurul care poate rezolva problemele, caderile psihice ale jucatorilor pe care ii plateste.

Culmea inconstientei a fost atinsa la mijlocul acestei saptamini, cind Becali a spus ca se pricepe mai bine decit Hagi si Adrian Ilie la selectionarea atacantilor!