Referitor la afirmatiile lui Cristi Borcea, care a spus ca Dinamo are o echipa de cinci stele iar lupta pentru titlu se va da doar intre echipa sa si Steaua, CFR neavand sanse, Paszkany a declarat: "Fiecare cu opinia lui! Eu nu stiu sa aiba doar stel
Referitor la afirmatiile lui Cristi Borcea, care a spus ca Dinamo are o echipa de cinci stele iar lupta pentru titlu se va da doar intre echipa sa si Steaua, CFR neavand sanse, Paszkany a declarat: "Fiecare cu opinia lui! Eu nu stiu sa aiba doar stele in echipa, au doar caini! Probabil ca Dinamo si Steaua se vor bate pentru locul 2!". Patronul lui CFR a mai spus ca nu va premia remizele in sezonul viitor: "Mergem din victorie in victorie, pentru ca asta ridica moralul, sudeaza echipa. Trebuie ca jucatorii sa se obisnuiasca sa castige meci de meci. Le-am si zis ca anul acesta orice rezultat in afara de victorie inseamna esec. Egalul nu va fi premiat in editia viitoare de campionat". CFR a invins-o cu 2-0 pe viitoarea adversara a Stelei din turul II preliminar al Ligii Campionilor, Zaglebie Lubin, prin golurile lui Didy din minutule 20 si 55. Antrenorul Ioan Andone a trimis in teren urmatoarea echipa: Nuno Claro - Tony, Cadu, Sandberg, Panin - Andre Leao, Dany - Semedo, Didy, Trica - Ogbonna. In repriza a doua au mai jucat Stancioiu, A. Sousa, Amoreirnha, G. Muresan, R. Marginean, Manuel Jose, Pedro Oliveira, Deac si Fabbiani. La meci au asistat patronul lui CFR, Arpad Paszkany, si presedintele executiv Iuliu Muresan. "Zaglebie este o echipa buna, care joaca vertical pe poarta. Urez bafta Stelei si sper sa se califice mai departe. Cu siguranta, CFR e o echipa mai buna decat Steaua, dar sper ca si ei sa treaca de polonezi", a spus Paszkany.
Andone impresionat de "cainii rosii"
Antrenorul lui CFR, care a urmarit amicalul "cainilor rosii" cu Eintracht Frankfurt, scor 3-1, a declarat ca este impresionat de modul in care joaca Dinamo, dar nu crede ca echipa alb-rosie va mai castiga titlul atat de usor ca in sezonul trecut. "Falcosul" a comentat si el afirmatiile lui Borcea. "E usor sa vorbesti din postura de conducator, dar ia sa stea si el pe banca, sa vada cum e! Nu cred ca vor mai avea cursa pe care au avut-o anul trecut, cu toate ca Dinamo e impresionanta", a spus Andone pentru "News In". Andone si Borcea au "produs" si dialogul zilei in Austria. "Te-au ajuns blestemele mele, ca m-ai dat afara!", a spus Andone atunci cand l-a vazut pe Borcea. "De ce m-ai blestemat, ca ti-am luat campionatul?", a replicat Borcea. Altfel, intrebat daca si-ar mai dori sa antreneze pe Dinamo, Andone a spus: "Nu stiu peste cat timp ma voi intoarce, in viata nu se stie niciodata. Si Rednic a stat la rand vreo trei ani sa imi ia locul, dar pana nu a venit Giovanni, nu a putut sa ma schimbe". Andone mai crede ca Steaua e clar favorita in meciurile cu polonezii si a anuntat ca ii va da informatii lui Hagi despre Zaglebie. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.