Tori Amos a concertat aseara la Sala Polivalenta din Bucuresti. Cantareata americana a venit in Romania insotita de o echipa de 18 persoane, printre care si sotul sau, Mark Hawley. Evenimentul a durat doua ore si s-a desfasurat pe o scena special ame
Tori Amos a concertat aseara la Sala Polivalenta din Bucuresti. Cantareata americana a venit in Romania insotita de o echipa de 18 persoane, printre care si sotul sau, Mark Hawley. Evenimentul a durat doua ore si s-a desfasurat pe o scena special amenajata pentru spectacol. Scenografia si regia de lumini au fost concepute exclusiv pentru turneul actual al solistei, intitulat "American Doll Posse World Tour". Ceea ce face din concertele sale o experienta cu totul unica este regia acestora, care se schimba de fiecare data. Tori Amos a introdus pianul in muzica alternativa si este una dintre putinele artiste care combina talentele de compozitor, solist si instrumentist. Pentru show-ul extraordinar pe care l-a oferit publicului din Romania, Jurnalul National o declara de Tori Amos "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.