Andra si Nicolas Cantoro s-au intrebat folosindu-se de notele de pe portativ "De-ai fi un inger"... ce s-ar intampla? Noi mergem mai departe si parafrazam: Callatis, de-ai fi un inger, ce s-ar intampla cu cei trei prezentatori ai tai: Dan Negru,
Andra si Nicolas Cantoro s-au intrebat folosindu-se de notele de pe portativ "De-ai fi un inger"... ce s-ar intampla? Noi mergem mai departe si parafrazam: Callatis, de-ai fi un inger, ce s-ar intampla cu cei trei prezentatori ai tai: Dan Negru, Adelina Elisei si Gabriel Cotabita, care se simt asa de bine... in trei, ca Uciga-l Toaca alaturi de tamaie?!


In culise, Gabriel Cotabita mai avea timp si nervi pentru a da cu pixul la autografe. Un jandarm i-a fost umbra pana cand s-a iscalit pe hartiuta lui. Nu era o amenda, era doar o amintire! Desi trebuia sa fie director artistic, prezentatorul prezentatorilor - adica sa-i introduca in scena pe Negru si pe Elisei - si gazda festivalului Callatis, Cotabita a reusit sa nu transpire mai mult decat o face de obicei. Ce inseamna sa fii profesionist?! "Ai vorbit in continuu sase minute. M-am uitat la ceas", l-a complimentat Negru pe un ton care aducea usor a repros. "Dar ce voiai sa fac?", i-a raspuns Cotabita, in direct, pe scena. Ce dragut! Doi barbati care se bat pe... minutele de prezentare. Pacat ca zicala "Cand doi se bat al treilea castiga" nu-i valabila si de aceasta data.


Adelina are prea mari emotii ca sa faca microfonul sa vorbeasca. Asa ca, in cele doua seri care au mai ramas din editia 2007, vom avea doi prezentatori - Negru si Cotabita - care vor valsa cu gratie de dragul minutelor de vorbit pe post. Partea proasta este ca amandoi vor sa conduca...


ITALIANO VERO. Dar sa-i lasam pe prezentatori cu ale lor. Sa intre in scena cantaretii! Andra si Nicolas Cantoro au interpretat de la egal la egal piesa "De-ai fi un inger". Italianul a cantat refrenul in romana, fara sa se incurce deloc in limba straina. Andra era atat de patrunsa de melodie, incat nu se putea abtine sa fredoneze si partea lui, in limba italiana. Desi nu tinea microfonul aproape de gura, se putea ghici ceea ce canta. Bravo ei! Are o voce care se aude si fara obiectul de amplificare. Andra a fost totusi precauta si n-a folosit prea multe floricele, asa cum si-a obisnuit publicul. Pesemne a realizat ca mai trebuie sa-si (a)menajeze ceea ce are mai de pret. Doar nu doreste sa ajunga o somera muta!


GIRL-SHOW. Daca a fost joi, a venit Elena Udrea, jurata de la Miss Diaspora. Pedista facea cu mana populatiei si zambea precum un Base pe tocuri. Incet si cu grija a traversat barja, pentru ca toata lumea din culise sa vada ca Udrea este la Callatis! Au chinuit-o pantofii, dar a meritat, pentru ca, asa imaculata cum era - caci era imbracata in alb din cap pana-n picioare - , a atras toate privirile barbatilor. Dar si pe-ale femeilor.
Sa trecem si peste "momentul Udrea" si sa revenim la artisti. Loredana este! Este super girl-show. A cantat si a dansat live cum multe alte artiste mai tinerele de pe la noi nu vor reusi in veci! "Cine iubeste si lasa", "Le, le", "Buna seara, iubito" au fost cap de afis in programul lui Lori. Sa ne fie de bine si sa nu ni se aplece, ca tare bun a fost spectacolul!


CE SOARE! Dan Teodorescu a venit cu iubita, actrita Irina Chiosea. Abia s-a despartit de ea pentru a acorda interviuri. In schimb, Alexandra Ungureanu a sosit insotita de mama, care era neagra de suparare: de ce a trebuit sa intre publicitatea peste fata ei care canta live!? Ei, Bodo a interpretat si el cateva piese live, dar cu ochelari de soare! A dat si autografe, tot cu ochelarii pe nas. Probabil ca era o pereche speciala pentru un soare nocturn. Ce stim noi? Margareta Paslaru s-a trezit de la ora trei dimineata pentru a prinde trenul de cinci. Si a mers, a tot mers, pret de opt ore, ca sa ajunga, in final, la mare! Ce dor, ce chin, ce jale pentru "Steaua de mare", premiu onorific acordat de Loteria Romana. Ajunge, mai lasam si pentru data viitoare!


De ce sunt atatea camioane?

Marty Cintron (No Mercy) a fost adus de la Bucuresti cu masina de impresarul Radu Groza. Americanului originar din Bronx i-a placut Autostrada Soarelui. Numai ca atunci cand s-a terminat a ramas cu gura cascata. Nu intelegea ce cauta atatea camioane pe sosea. In aceasta seara sunt la rand Madalina Manole, Nico, Cristina Rus, Natalia Barbu, Corina, Alex, Directia 5 si Fly Project. Ce va iesi? Un Cocktail Callatis! Maine se va realiza in direct la Antena 1 un duplex Mangalia - Roma. Felicia Filip si K1 vor sustine un recital care marcheaza sfarsitul proiectului Callatis Euro Tour, sponsorizat de Ministerul Culturii si Cultelor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.