3 IN 1 - Trandafir,  factotum


Daca tot a scapat de examenul de licenta (promovat cu media 8,50, dar, evident, "se putea si mai bine", spune impricinatul), Razvan Trandafir s-a simtit eliberat. Atat de mult, inc
  3 IN 1 - Trandafir,  factotum


Daca tot a scapat de examenul de licenta (promovat cu media 8,50, dar, evident, "se putea si mai bine", spune impricinatul), Razvan Trandafir s-a simtit eliberat. Atat de mult, incat a inceput sa compuna cu sarg si, afirma el, cu inspiratie. Cel mai important rezultat se numeste melodia "Intr-o zi din vara" si respecta regula "3 in 1". Adica muzica, textul si interpretarea poarta acelasi nume: Razvan. Totul va fi vizualizat si audiat la sectiunea "Creatie" a Festivalului de la Mamaia.



"Muzichie politica" -  "Boss-ul" Popa din Olt


Pentru cantaretul Ion Popa vara asta se anunta cu adevarat fierbinte. In curand va prelua sefia Casei de cultura din Izbiceni, jud. Olt. Planurile sale pentru locuitorii comunei sunt ambitioase. "Doresc sa demarez activitati de calitate, astfel incat oamenii sa vina cu placere la Casa de cultura, asa cum se intampla prin anii a€™80. Spre sfarsitul lui august voi face un festival de muzica si poezie, la care e asteptat si Tudor Gheorghe." Daca joi a fost in Slatina, in(cantandu-l) pe Cozmin Gusa, azi, Ion Popa descinde in Bucuresti, pentru a-i "face muzichie" lui Mircea Geoana, de ziua acestuia.


Ghinionistii - Noua formula Gipsy Kings


Mihaita in tub de sticla! Nu in intregime, ci numai cu un picior. La filmarile pentru noua productie semnata de Sergiu Nicolaescu, George Mihaita a inceput cu stangul. A incercat sa faca scena cat mai palpitanta si dupa ce a fost "impuscat" a cazut de-adevaratelea, peste un colt de cavou. "M-am aruncat pe spate si putin in sus, dar am aterizat pe ciment si mi-am fisurat osul de la piciorul stang. Asa ca voi purta o fasa de sticla timp de doua saptamani." Ghinionul l-a urmarit si pe Sergiu Nicolaescu: regizorul are mana in gips. "Suntem Gipsy Kings", ne-a declarat, cu umor, George Mihaita. Festivalul tineretii - Preselectie pentru Costinesti


Festivalul Tineretii, ajuns la cea de-a treia editie, cauta noi talente pe care sa le aduca in concursul de la Costinesti, din perioada 9-12 august. Asociatia Culturala Dariaa€™S si Cotyso International organizeaza preselectia pentru Bucuresti la 16 iulie (Interpretare) si la 17 la iulie 2007 (Creatie), intre orele 10:00 si 18:00, la Societatea Romana de Radiodifuziune. Rezultatele vor fi afisate pe internet sau se pot obtine telefonic incepand cu data de 19 iulie 2007.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.