Campionii au inscris cate trei goluri in fiecare joc disputat pana in prezent in turneul din Austria, 3-0 cu Burghausen, 3-1 cu Eintracht Frankfurt si 3-1 cu Motherwell.


Antrenorul Mircea Rednic vrea sa fie campion si in perioada de pregatire, reusind trei succese din tot atatea partide sustinute in turneul din Austria. "Sunt norocos ca am la dispozitie doua echipe", sustine "Puriul".


DURITATI. La finele partidei cu Motherwell, scor 3-1, goluri Danciulescu, Claudiu Niculescu si Florin Bratu, "Puriul" era multumit de rezultat, dar a atacat jocul dur al adversarului: "Chiar daca un antrenor nu trebuie sa fie niciodata multumit, de data asta pot spune ca am fost satisfacut. Victoriile aduc victorii, iar acest ritm sper sa se pastreze tot sezonul care va urma, atat in Europa, cat si in competitia interna". Rednic a mai adaugat: "Din pacate, scotienii au jucat foarte dur, ei nu tin cont ca este vorba de un meci amical sau de unul oficial. Asa sunt ei, mai rai". De altfel, Bratu a fost schimbat pe final, dupa ce a fost "tavalit" de un adversar, insa nu a fost vorba despre nimic grav.


DEBUTURI. La Dinamo a debutat si Flavius Stoican, care a fost introdus titular de antrenorul Mircea Rednic. "Este putin in urma cu pregatirea, dar per total evolutia sa este incurajatoare. S-a comportat bine", a declarat Mircea Rednic. De asemenea, in ultimul sfert de ora a evoluat si camerunezul Ayangma. "Este un fotbalist de perspectiva", a concluzionat Rednic. Prezent la meci, directorul general, Cristi Borcea, nu a uitat de promisiunea facuta cu privire la norma de goluri. "Spartanii mei si-au indeplinit norma. Vor incasa prime, asa cum am promis."


Rednic insista cu Romanovs

In meciul cu scotienii de la Motherwell, Mircea Rednic nu a contat intre buturi pe titularul Bogdan Lobont, care, desi nu are probleme medicale, a fost tinut pe banca de rezerve. "Lobby" a fost scos la incalzire spre finalul primei reprize, dar "Puriul" a mers tot meciul pe mana letonului Romanovs. Oficial, Rednic a dorit sa-l odihneasca pe Lobont, insa surse din cadrul clubului sustin ca Benfica Lisabona insista pentru transferul internationalului dinamovist, oficialii "vulturilor" nefiind multumiti de randamentul celor doi portari din lot. "Am mai spus si o mai repet. Nu pleaca nimeni de la Dinamo in acest moment, indiferent de oferte", a declarat directorul general, Cristi Borcea. Totusi, pe adresa clubului, in afara de Lobont, mai exista oferte pentru Blay, de la Mouscron, si pentru Radu Stefan, de la Genoa.