EXTINDEREA NATO. Summitul NATO de la Bucuresti, din toamna anului viitor, ar putea fi momentul in care Croatia, Macedonia si Albania vor fi invitate sa se alature aliantei. Afirmatia ii apartine senatorului PNL Norica Nicolai, aflata intr-o vizita in
EXTINDEREA NATO. Summitul NATO de la Bucuresti, din toamna anului viitor, ar putea fi momentul in care Croatia, Macedonia si Albania vor fi invitate sa se alature aliantei. Afirmatia ii apartine senatorului PNL Norica Nicolai, aflata intr-o vizita in SUA. Nicolai a declarat pentru postul public de radio ca cele trei state au sustinerea Washingtonului. Singura problema ar fi sustinerea interna pentru aderarea la NATO, in cazul celor trei state. Astfel, Croatia, care este cel mai bine pregatita, are cea mai mica rata de sustinere din partea propriei populatii, Albania si Macedonia fiind mai putin pregatite, dar foarte puternic motivate public de a adera la NATO.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.