Tratativele dintre impresarul Victor Becali si oficialii gruparii capitoline au fost intrerupte brusc miercuri seara, astfel ca fundasul roman va incepe pregatirile alaturi de coechipierii sai. "Tratativele s-au intrerupt. Chivu, care in zilele tr
Tratativele dintre impresarul Victor Becali si oficialii gruparii capitoline au fost intrerupte brusc miercuri seara, astfel ca fundasul roman va incepe pregatirile alaturi de coechipierii sai. "Tratativele s-au intrerupt. Chivu, care in zilele trecute a refuzat propunerea de la Real Madrid, cu care AS Roma se intelesese pentru 18 milioane de euro, va incepe pregatirea alaturi de coechipierii sai si nu va fi cedat la Inter Milano. In acest punct, se poate intui cu usurinta ca romanul voia sa plece la parametri zero anul viitor, atunci cand ii va expira contractul cu Roma", scrie "Datasport".
Intalnirea dintre Victor Becali si Daniele Prade a avut loc la resedinta de la Villa Pacelli a patronului clubului roman, Franco Sensi. Potrivit presei italiene, la incheierea intalnirii, directorul sportiv al Romei a declarat ca, prin refuzul de a merge la Real Madrid, Chivu a produs o "paguba incalculabila" gruparii romane. "Chivu si impresarii sai ne-au provocat o pierdere de 18 milioane de euro!", a spus Prade. Acesta a adaugat ca fotbalistul va fi convocat duminica, la reunirea lotului, si va juca pentru AS Roma pana la finalul contractului. Chivu termina intelegerea cu Roma in vara anului 2008, cand poate pleca la orice echipa din postura de jucator liber de contract. Intre timp, Inter si-a retras oferta pentru Chivu si va astepta inca un an, dupa care il va aduce pe capitanul "tricolorilor" pe "San Siro" fara a plati vreun ban celor de la Roma. Asta desi acum doua zile Chivu a declarat ca este dispus sa renunte la 10 la suta din viitorul salariu pentru ca oficialii lui Inter sa mareasca oferta pentru achizitionarea sa. Inter a oferit opt milioane de euro, plus cedarea sub forma de coproprietate a nigerianului Victor Nsofor Obinna sau a fundasului Marco Andreolli, varianta respinsa de Roma.
Ironizat pe "eBay"
Cotidianul "Corriere della Sera" noteaza, in editia on-line, ca internationalul roman a fost scos la vanzare pe site-ul "eBay" de un fan dezamagit, care ii invita pe doritori "sa ia acasa un mercenar cu fundite". "Il vand celui care ofera mai mult pe Chivu! Chiar pe el, fundasul de la AS Roma indragostit de bani! Daca veti sti sa faceti o oferta buna, veti vedea ca va va urma oriunde, doar daca cineva nu va oferi mai mult. Sfidati echipe ca Real Madrid, Barcelona si Inter! Distrati-va si oferiti cinci milioane de euro si veti vedea ca el oricum s-a inteles cu altii. Sunt la pachet si fratii Becali (impresarii lui)! Ganditi-va, puteti juca fotbal in gradina cu Chivu, iar fratii Becali sa faca pe portarii. Taxele de expediere? Totul este gratis, vor fi adusi in suturi de fanii romani", se arata in mesajul postat de site-ul "eBay". Numarul "ofertelor pentru achizitionarea" lui Chivu a ajuns deja la 50, cea mai mare fiind de sase milioane de euro, facuta de "Gertrude Zampano". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.