165 de milioane de dolari. Atit costa cea mai scumpa casa din America. Locuinta a fost scoasa la vinzare in aceasta saptamina, dupa ce proprietarul ei, investitorul Leonard Ross, a decis ca vrea sa-si schimbe radical modul de viata. Complexul este si
165 de milioane de dolari. Atit costa cea mai scumpa casa din America. Locuinta a fost scoasa la vinzare in aceasta saptamina, dupa ce proprietarul ei, investitorul Leonard Ross, a decis ca vrea sa-si schimbe radical modul de viata. Complexul este situat in Beverly Hills si cuprinde 6 apartamente cu 29 de dormitoare, piscina, sala de cinema si o discoteca privata. Cu asemenea dotari, nu e de mirare ca eva-luatorii au fixat un pret atit de mare.

Vila i-a apartinut initial magnatului media William Randolph Hearst, care a cumparat-o in 1947, cu 120.000 de dolari. A locuit in ea pina in 1951, cind a incetat din viata. (I.M.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.