Cel mai mare premiu acordat la Loto in acest an.

Loteria romana pune la bataie un premiu de 4 milioane de euro pentru extragerea de duminica, 15 iulie 2007, la jocul Loto 6/49. Acest premiu important este valabil doar pentru prima ca
Cel mai mare premiu acordat la Loto in acest an.

Loteria romana pune la bataie un premiu de 4 milioane de euro pentru extragerea de duminica, 15 iulie 2007, la jocul Loto 6/49. Acest premiu important este valabil doar pentru prima categorie, pentru celelalte doua categorii existind alte sume de bani pentru cistigatori. Pentru a intra in posesia celor 4 milioane de euro trebuie sa ghiciti cele sase numere norocoase din cele 49. Marele premiu la Loto 6/49 a ajuns la aceasta suma in urma mai multor saptamini de report si dupa ce conducerea Loteriei a decis sa suplimenteze fondurile de cistig cu inca 500.000 de lei pentru aceasta saptamina. Reprezentantii Loteriei Romane au anuntat intr-un comunicat de presa ca vor continua tragerile speciale prin suplimentari de fonduri pentru prima categorie cu cite 500.000 de lei saptaminal, pina la sfirsitul acestei luni. Daca cineva va ghici duminica cele sase norocoase, atunci va intra in posesia celui mai mare premiu acordat in acest an. Reprezentantii Loteriei Romane amintesc jucatorilor ca in acest an premiul la prima categorie a fost cistigat de patru ori.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.