"Presedintele Basescu este campion la a jigni" (11 iulie)
"Presedintele Basescu sufera de mai multe boli care intra in categoria bolilor psihice (10 iunie) - Eugen NicolAescu
Curtea lui Iliescu
Curtea Constitutionala a Romaniei este compusa din membri numiti in marea majoritate de invinuitul Iliescu - Sorin Iliesiu, vicepresedintele Aliantei Civice.
Critici de la Strasbourg
Comisarul pentru drepturile omului din cadrul Consiliului Europei, Thomas Hammerberg, a denuntat la Strasbourg politica lustratiei din Polonia.
Gunoi romanesc la Ruse
Deseurile menajere din Giurgiu ar putea fi depozitate pentru un an in Bulgaria,
la depozitul ecologic din Ruse.
Pagubele lui Toader
Compania Nationala Posta Romana a fost prejudiciata in ultimii ani cu sume colosale din cauza afacerilor incheiate de seful institutiei, Dan Mihai Toader.
Se pregateste raspunsul
Premierul a cerut ministrilor Finantelor si Muncii sa analizeze scrisoarea presedintelui pe tema majorarii pensiilor in vederea formularii unui raspuns.
Festival de jazz romanesc la Viena
Intre 10 si 14 septembrie, in Austria va avea loc in premiera un festival de jazz romanesc la care vor participa, printre altii, Harry Tavitian, Anca Parghel si Mircea Tiberian.
Finantare europeana
Comunitatea stiintifica romaneasca ii cere ministrului Finantelor, Varujan Vosganian, sa ia masuri imediate pentru ca cercetarea romaneasca sa fie finantata european, nu absurd birocratic.
Arian Leka despre poetii albanezi
In Albania, poetului i s-a cerut s-o faca pe profetul. Aceasta s-a intamplat din motive istorice.
Vorba analistului
"Oare Prea Fericitul Patriarh Teoctist nu intelege ca dezonoarea parintelui decan Necula se rasfrange, implicit, asupra Bisericii?!..." - Dan Ciachir.
Apare si in "Nasul"
Celebra resedinta apare si in pelicula "Nasul", inclusiv intr-o scena in care un producator de film se trezeste si gaseste in patul sau un cap de cal.
A2 in atentia premierului
Premierul Tariceanu a solicitat Internelor si Transporturilor sa elaboreze masuri de paza si interventie rapida pe Autostrada Soarelui.
Genoa trage de Stefan Radu
"Considerat noul Chivu din Balcani, Radu ar putea ramane in Romania pana la preliminariile Ligii Campionilor", scrie "Il Secolo XIX", care spune ca fundasul joaca la Steaua, nu la Dinamo!
Teheranul continua sa isi revendice "drepturile"
"Procesul instalarii centrifugelor poate fi incetinit sau grabit, insa nimeni nu ar trebui sa se astepte ca noi sa renuntam la drepturile noastre, caci nu o vom face" - presedintele iranian, Mahmud Ahmadinejad.
Legia Varsovia exclusa din Europa
UEFA a exclus pe Legia Varsovia din Cupa UEFA Intertoto si a suspendat-o din competitiile europene pentru un an, dupa incidentele de la meciul cu Vetra Vilnius.
Reactorul doi in priza
Reactorul 2 al Centralei de la Cernavoda va fi conectat la sistemul electroenergetic national la sfarsitul lunii iulie, cand va livra primii wati in sistem.
Iubita printului, hartuita de presa
Parlamentarii britanici spun ca iubita printului William, Kate Middleton, este o victima a "hartuirii clare si constante" din partea presei.