Propunerea PSD Bucuresti privind sanctionarea vicepresedintilor Vasile Dancu si Victor Ponta ar putea fi transata astazi, in sedinta Comitetului Executiv National al partidului. Asta, in conditiile in care liderul organizatiei, Marian Vanghelie , isi
Propunerea PSD Bucuresti privind sanctionarea vicepresedintilor Vasile Dancu si Victor Ponta ar putea fi transata astazi, in sedinta Comitetului Executiv National al partidului. Asta, in conditiile in care liderul organizatiei, Marian Vanghelie , isi va mentine pozitia de a solicita demisia celor doi, asa cum a fost mandatat, cu ceva vreme in urma, de filiala pe care o conduce. Ieri, Vanghelie nu mai era atat de ferm ca va face acest lucru. "Ma voi consulta cu colegii din tara si maine (n.r. - astazi) veti afla daca voi mai cere sanctionarea celor doi", ne-a declarat Vanghelie. Intrebat in aceste conditii daca ar putea renunta la propunere, liderul organizatiei bucurestene a raspuns ca "este posibil orice". Tot astazi, pesedistii vor lua in discutie si lista, in ordine alfabetica, a candidatilor partidului pentru Parlamentul European, ce contine propunerile conducerii centrale (Cristian Diaconescu, Victor Ponta si Titus Corlatean) si pe cele ale organizatiilor judetene (intre care si Vasile Puscas si Adrian Severin). Ordinea finala a candidatilor pe lista va fi stabilita in toamna. De asemenea, este asteptata adoptarea unei pozitii de sustinere a presedintelui de onoare, Ion Iliescu, fata de evolutia dosarelor in care acesta este anchetat. In urma cu aproape doua saptamani, doua organizatii ale partidului cereau solidarizare cu fostul sef al statului in fata atacurilor din justitie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.