Arco Real Estate, companie internationala de operatiuni imobiliare, originara din Tarile Baltice, si-a deschis prima sucursala intr-un oras de provincie. Prin aceasta extindere, compania a devenit singura agentie imobiliara multinationala prezenta in
Arco Real Estate, companie internationala de operatiuni imobiliare, originara din Tarile Baltice, si-a deschis prima sucursala intr-un oras de provincie. Prin aceasta extindere, compania a devenit singura agentie imobiliara multinationala prezenta in Timisoara, informeaza un comunicat oficial al companiei. Despre intrarea Arco pe piata imobiliara timisoreana, Ciprian Lopata, CEO al companiei, a declarat ca aceasta "nu este una speculativa, ci vine ca o decizie naturala de extindere a companiei in toata tara. Ne dorim sa ramanem in Romania pe termen nelimitat". In legatura cu dezvoltarea pe viitor a companiei, Lopata a adaugat: "Ne propunem sa aducem un plus de valoare serviciilor deja existente pe piata si sa realizam lucruri care sa ne reprezinte in viitor. Investim atat cat este necesar pentru dezvoltare, insa cea mai importanta investitie pe care Arco o va face este in oameni". Cat despre obiectivele noii sucursale, directoarea acesteia, Ramona Matros, a declarat: "Ne dorim ca Arco sa devina prima alegere pe piata serviciilor de brokeraj imobiliar din Timisoara".
Conform informatiilor oficiale, Arco Real Estate intentioneaza sa devina prima agentie cu acoperire nationala din Romania. In acest scop, compania va investi, pana in 2008, peste cinci milioane de euro in extinderea retelei de birouri si personal. Astfel, pana la sfarsitul anului curent, Arco planuieste sa angajeze aproximativ 100 de consultanti imobiliari, urmand ca, pana in 2008, numarul acestora sa ajunga la 300.
La nivel international, Arco Real Estate va mai deschide, in aceasta perioada, alte birouri in Lituania, orasul Klaipeda si in Bulgaria, orasul Varna.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.