Racirea vremii din ultimele zile a insemnat un regim termic in tara noastra usor sub cel normal la aceasta data. Furtunile si tot ce inseamna manifestari mai deosebite de instabilitate atmosferica au trecut; temperatura aerului va creste usor si
Racirea vremii din ultimele zile a insemnat un regim termic in tara noastra usor sub cel normal la aceasta data. Furtunile si tot ce inseamna manifestari mai deosebite de instabilitate atmosferica au trecut; temperatura aerului va creste usor si treptat in perioada urmatoare va reveni canicula, mai intai in zonele de campie. Aerul cald, care urmeaza sa abordeze si zona geografica a Romaniei, cel mai probabil de la inceputul saptamanii viitoare, va fi de origine nord-africana. (meteorolog Romica Jurca)   Pe litoral   Azi (vineri): Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vantul va avea intensificari ziua. Maxime: 25°C... 27°C, iar minime: 16°C... 18°C. Temperatura apei marii va fi de 18°C... 19°C.  Maine (sambata): Vremea se va mentine frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari spre seara si noaptea. Maxime: 25°C... 28°C, iar minime: 18°C... 20°C. Temperatura apei marii se va situa in jurul valorii de 19°C.  Poimaine (duminica): Vremea se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Maxime: 26°C... 29°C, iar minime 18°C... 20°C. Temperatura apei marii va fi de 19°C... 20°C.   La munte   Au fost descarcari electrice           Maxima: 31°C  Minima: 11°C In tara: Cerul a fost noros si au fost averse si descarcari electrice in majoritatea regiunilor.                                Bucuresti: Cerul a fost noros, dupa-amiaza au fost averse locale. Maxima: 29°C; minima: 17°C.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.