Celebra fotografa Annie Leibovitz, colaboratoare de nadejde a publicatiilor a€žRolling Stone" si a€žVanity Fair", cunoscuta, atat in tara de bastina cat si peste hotarele ei, pentru pictorialul cu Demi Moore insarcinata si deloc i
Celebra fotografa Annie Leibovitz, colaboratoare de nadejde a publicatiilor a€žRolling Stone" si a€žVanity Fair", cunoscuta, atat in tara de bastina cat si peste hotarele ei, pentru pictorialul cu Demi Moore insarcinata si deloc imbracata, si-a gasit a€žNasa" in persoana Reginei Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord.  
Dupa ce si-a surprins supusii acceptand acum cateva luni sa pozeze pentru Leibovtiz, suverana s-a prezentat la sedinta foto in a€žechipament complet", spre nemultumirea artistei de peste ocean. La sugestia acesteia din urma de a mai indeparta din a€žaccesoriile" aflate in dotare, Elisabeta a II-a a replicat : a€žCum adica sa imi scot coroana? Dar unde credeti ca ne aflam? Nu schimb nimic. Este suficient ca sunt imbracata asa, multumesc" Dupa care a parasit camera, cu un valet purtand trena lunga a rochiei din catifea albastra in spatele ei, nu inainte de a-i arunca o privire glaciala a€žobraznicaturii" de fotografa. In cele din urma Leibovitz a fost nevoita sa se multumeasca doar cu cele 4 instantanee in care Elisabeta a II-a apare cu toate insemnele regalitatii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.