Presedintele francez, Nicolas Sarkozy, s-a declarat multumit de numirea lui Dominique Strauss-Kahn drept candidat unic al statelor membre UE pentru sefia FMI, afirmand ca aceasta este "o veste buna pentru Franta si pentru Europa", relateaza AFP, prel
Presedintele francez, Nicolas Sarkozy, s-a declarat multumit de numirea lui Dominique Strauss-Kahn drept candidat unic al statelor membre UE pentru sefia FMI, afirmand ca aceasta este "o veste buna pentru Franta si pentru Europa", relateaza AFP, preluata de NewsIn.
"Am fost mereu de parere ca Dominique Strauss-Kahn este un candidat excelent. Cu acordul acestuia, l-am propus pentru aceasta functie si am sustinut candidatura lui", a declarat Sarkozy. Secretarul Trezoreriei americane, Henry Paulson, a indicat luni ca SUA nu se vor amesteca in decizia europeana de alegere a noului sef al FMI, respectand regula nescrisa.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.