"Nu suntem calificati. Urmeaza un meci foarte greu, suntem constienti de acest lucru, trebuie sa ne pregatim foarte bine. Sigur, avem un avantaj de doua goluri. Pe undeva ne putem gandi ca vorbim deja de o calificare, ceea ce nu este adevarat. In fot
"Nu suntem calificati. Urmeaza un meci foarte greu, suntem constienti de acest lucru, trebuie sa ne pregatim foarte bine. Sigur, avem un avantaj de doua goluri. Pe undeva ne putem gandi ca vorbim deja de o calificare, ceea ce nu este adevarat. In fotbal pot sa apara surprize, iar noi nu vrem sa fim o surpriza negativa avand un avantaj de doua goluri si sa ne facem de rusine, sa fim superficial si sa nu tratam meciul serios, gandindu-ne deja la Ateltico Madrid", a declarat Sabau. Acesta spune ca nu cunoaste ce echipa va trimite in teren sambata. "Echipa o fac de multe ori chiar si inainte cu o ora, se intampla de multe ori sa apara probleme fizice, psihice si de multe ori fac echipa in ultimul moment. Depinde de starea de sanatate, cum isi vor reveni cei care au jucat tot meciul la Haifa din starea de oboseala, dar sper sa alcatuiesc echipa cea mai in forma, cu jucatorii cei mai buni la acest joc si sa ne calificam", a declarat Sabau. "Motul" a mai declarat ca intentioneaza sa-si construiasca o casa la Bistrita, intrucat si-a facut multi prieteni de cand antreneaza aici si i-ar placea sa aiba o locuinta "intr-una din zonele linistite din oras". "Vreau sa-mi cumpar un teren, inca nu stiu unde, dar in orice caz intr-o zona linistita, si sa-mi construiesc o casa care sa aiba curte si de toate. Nu ma mut definitiv la Bistrita, vreau sa am aici o casa, doar atat", a spus Sabau, care locuieste in prezent la Hotelul "Gloria" de la stadion, in acelasi loc in care sunt cazati si elevii sai. La randul sau, directorul sportiv al Gloriei, Ioan Horoba, a declarat ca a venit timpul ca, dupa un deceniu, inca o echipa mare din Europa sa evolueze in fata publicului bistritean. "E un pas mare facut spre Atletico Madrid, insa nu ne consideram deocamdata calificati. Dupa meciul de sambata, speram sa fim foarte aproape. Acest lucru m-ar bucura foarte mult fiindca ar fi un bun prilej pentru noi sa primim o alta echipa de top din Europa dupa Real Zaragoza si Fiorentina. Acum 11 ani a fost la noi Fiorentina. A trecut cam mult timp, dar printre picaturi s-au mai strecurat Montpellier si Lille din Franta. Deci au fost si alte echipe de top, insa nu de valoarea celor de la Atletico", a declarat Horoba. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.