Carabinierii italieni l-au retinut din nou, la sfarsitul saptamanii trecute, pe "Ionel", seful bandelor de hoti romani minori care fura portofele in gara centrala din Milano, informeaza La Repubblica. Baiatul, care nu are mai mult de 13 ani, a fost e
Carabinierii italieni l-au retinut din nou, la sfarsitul saptamanii trecute, pe "Ionel", seful bandelor de hoti romani minori care fura portofele in gara centrala din Milano, informeaza La Repubblica. Baiatul, care nu are mai mult de 13 ani, a fost eliberat, iar la mai putin de 24 de ore a fost prins din nou furand. Carabinierii italieni spun ca sunt neputinciosi in fata bandelor de copii romani. Legea italiana nu permite ca minorii sub 14 ani, care nu stau cu parintii in Italia - cum e cazul hotilor minori romani - , sa fie arestati si nici deferiti justitiei. Referindu-se la cazul "regelui" roman, viceprimarul din Milano a declarat ca "este nevoie de o noua lege referitoare la minorii recidivisti", pentru ca micii hoti sa poata fi trasi in vreun fel la raspundere.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.