"Basescu sufera de mai multe boli care intra in categoria bolilor psihice", este afirmatia care l-a facut pe seful statului sa faca plangere si sa solicite daune morale de 500 de milioane de lei vechi lui Eugen Nicolaescu, pentru "vatamarea dreptului
"Basescu sufera de mai multe boli care intra in categoria bolilor psihice", este afirmatia care l-a facut pe seful statului sa faca plangere si sa solicite daune morale de 500 de milioane de lei vechi lui Eugen Nicolaescu, pentru "vatamarea dreptului la onoare si reputatie". Basescu solicita ca instanta sa-l oblige pe Nicolaescu sa asigure pe cheltuiala proprie publicarea hotararii judecatoresti in cauza in doua numere consecutive a doua cotidiene nationale, cu aceleasi caractere cu care sunt publicate articolele cu declaratiile ministrului Sanatatii, cerand si ca acesta sa achite cheltuielile de judecata.
In replica, Nicolaescu a declarat, pentru Mediafax: "Eu cred ca presedintele Romaniei face un nou exercitiu de imagine, incercand sa loveasca, pentru a nu stiu cata oara, in PNL. Cred ca toti care au de suferit de pe urma declaratiilor politice ale lui Traian Basescu, daca ar fi avut timp, asa cum are dansul, ar fi facut plangeri la Justitie, ceea ce ar fi insemnat ca seful statului sa stea numai prin tribunale. Eu am adoptat un principiu romanesc sanatos, potrivit caruia cel mai destept cedeaza. In rest, ii doresc numai bine si sa traiasca sanatos". (A.H.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.