Modul in care s-a petrecut moartea tanarului elev Bogdan Costache, ZIS "Ralf", si motivele plonjarii sale in gol de la fereastra profesoarei iubite, Corina Vasile , au ramas inca un mister nu doar pentru opinia publica, ci si pentru sora si pentru pa
Modul in care s-a petrecut moartea tanarului elev Bogdan Costache, ZIS "Ralf", si motivele plonjarii sale in gol de la fereastra profesoarei iubite, Corina Vasile , au ramas inca un mister nu doar pentru opinia publica, ci si pentru sora si pentru parintii lui indurerati. Total nemultumiti fata de modul in care se deruleaza ancheta in acest caz, parintii lui Bogdan au fost ieri in audienta la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Pentru a le asculta cererile s-a constituit chiar o comisie, formata din mai multi procurori si condusa de procurorul general adjunct Gabriela Scutea. Sotii Costache, insotiti de avocat, au cerut inlocuirea procurorului de caz, pe motiv ca acesta nu le-ar fi acceptat administrarea probelor cerute si nici nu le-ar fi furnizat informatii despre stadiul anchetei. Reamintim ca ei au depus plangere impotriva profesoarei Corina Vasile, acuzand-o pentru furtul si distrugerea jurnalului fiului lor, din care reiesea indubitabil legatura de dragoste interzisa dintre elev si meditatoarea lui.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.