S-a incins hora! -  Popularii au iesit la rampa  Maria Dragomiroiu s-a achitat cu gratie de misiunea de a fi prezentatorul serii "Dor de Callatis". Scena din Portul Turistic Mangalia a fost ocupata miercuri de popularii p
S-a incins hora! -  Popularii au iesit la rampa  Maria Dragomiroiu s-a achitat cu gratie de misiunea de a fi prezentatorul serii "Dor de Callatis". Scena din Portul Turistic Mangalia a fost ocupata miercuri de popularii popularilor, selectionati pe spranceana de Florentina Satmari.
Veta Biris, Sava Negrean Brudascu, Daniela Condurache, Nicoleta Voica, Matilda Pascal Cojocarita (fosta Miss Romania, care face parte si din juriul Miss Diaspora 2007), Cristina Turcu Preda, Aurel Tamas etc. s-au lasat condusi de Stefan Cigu, dirijorul orchestrei "Dor romanesc". Si bine au facut! Cantecul popular a sunat minunat la Callatis.  DOUA FIRE, DOUA PAIE. A fost odata ca niciodata "tinerete fara batranete... Ca de n-ar fi nu s-ar fi... cantat - povestea pusa in scena de "mamuca" Florentina Satmari. O poveste a muzicii populare, narata de fiecare cantaret in parte prin repertoriul sau cules din toate colturile tarii. Maria Dragomiroiu si-a gasit a doua vocatie: cea de prezentator. Desi credea ca o sa se topeasca din cauza emotiilor, Maria a fost o gazda de nota zece. A si cantat, iar Miss-urile au luat Ciuleandra la bataie. Cele 23 de concurente si-au dat silinta sa incurce cat mai putini pasi de dans. Au topait de le-au iesit pe nas sarmalutele pe care le mancasera cu mamaliga si paine acum cateva zile, la pranz. Dupa ce-au parasit scena, si-au facut o cruce mare cat trei zile de post.  UNDE-I LUPU? In culise, Nelu Stratan dansa cu foc pe ritmurile sustinute cu aplomb de Nicoleta Voica. Cornelia Rednic se intretinea (la vorbe) cu George Rotaru, agentul sef pentru operatiunea "Placinte dobrogene" (deja renumitul concurs de placinte al Festivalului romanilor de pretutindeni - Callatis). Cand doamna Cornelia a fost intrebata unde este domnul Lupu (pe care intamplator il mai cheama si Rednic), a raspuns: "Unde sunt mai multe fete, acolo il gasiti!". Se pare ca lupului inca-i mai plac scufitele... In aceasta seara, Callatis are "Fabrica de stele", cu Uniting Nations&Impact, No Mercy&Heaven, Blondy, DJ Project, Andreea Balan si Provincialii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.