Sotul fostului ministru al Integrarii Hildegard Puwak a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru deturnare de fonduri si schimbarea in mod ilegal a destinatiei banilor proveniti din bugetul Comunitatilor Europene. Conform anchetatorilor, Iosi
Sotul fostului ministru al Integrarii Hildegard Puwak a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru deturnare de fonduri si schimbarea in mod ilegal a destinatiei banilor proveniti din bugetul Comunitatilor Europene. Conform anchetatorilor, Iosif Mihai Puwak ar fi obtinut peste 40.000 de euro prin firma la care era administrator pentru un proiect de formare profesionala a 15 muncitori romani in Germania. Proiectul a esuat, iar inculpatul ar fi utilizat banii in interes personal si pentru plata unor costuri neeligibile. Procurorii au pus sechestru asigurator pe conturile lui Iosif Puwak. Tribunalul Bucuresti, sectia comerciala, a hotarat inca inainte de finalizarea anchetei ca atat sotul, cat si fiul fostului ministru, prin firmele lor, sa returneze sumele deturnate. DNA a format un dosar, prin disjungere, pentru continuarea cercetarilor fata de fiul inculpatului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.