Enervat din cauza prestatiei modeste a echipei sale, tehnicianul iesean s-a razbunat pe jurnalisti.

Fan infocat al lui Gigi Becali, antrenorul iesean Ionut Popa a inceput sa-i copieze obiceiurile. In pauza unui banal meci amical disputat intre Poli Iasi si divizionara B Dunarea Galati, Popa l-a agresat verbal pe cameramanul TVR Eugen Lisacoschi. Totul a inceput de la faptul ca jucatorii sai nu ii ascultau comenzile, iar tehnicianul si-a varsat nervii pe jurnalisti. Mai intii a vrut sa-i dea afara de pe stadion, aruncind in ei cu o minge. A urmat un potop de injuraturi in plina canicula si, pentru a se face mai bine inteles, a trintit la pamint si a spart trepiedul camerei de filmat.

La agresiune a fost martor si presedintele Poli Iasi, Sorin Boca, iar acesta a luat apararea antrenorului. „Domnul Popa a procedat corect. O sa platim trepiedul TVR", a declarat presedintele Poli Iasi. Speriat de fapta sa „razboinica", Popa a declarat ca a spart trepiedul din greseala si pentru ca el este o fire temperamentala.

Cameramanul TVR Eugen Lisacoschi nu a fost insa impresionat, declarind ca il va da in judecata pe Popa. TVR si-a exprimat, intr-un comunicat, ingrijorarea fata de numarul mare de agresiuni asupra jurnalistilor sportivi.