Argentina, in finala la Copa America Cea de-a doua finalista a turneului care are loc in Venezuela este Argentina, care a invins in semifinale, cu 3-0, reprezentativa Mexicului, prin golurile marcate de Heinze, Messi si Riquelme. In finala, Argentin
Argentina, in finala la Copa America Cea de-a doua finalista a turneului care are loc in Venezuela este Argentina, care a invins in semifinale, cu 3-0, reprezentativa Mexicului, prin golurile marcate de Heinze, Messi si Riquelme. In finala, Argentina va intalni Brazilia, meciul fiind programat duminica, la Maracaibo. "Nu imi place Brazilia, pariez pe Argentina", a declarat Pele pentru agentia Kataweb. Meciul pentru medalia de bronz, dintre Mexic si Uruguay, se va disputa sambata.   Australianul Craiovei, Michel Baird, dorit de Levski Sofia Atacantul Universitatii Craiova, Michael Baird, a intrat in vizorul lui Levski Sofia, care l-au remarcat in amicalul disputat in Austria, pierdut de olteni cu 4-0. "Sunt incantat ca vor sa ma transfere. Daca ei se inteleg cu domnul Mititelu, as vrea sa joc acolo", a spus australianul.    


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.