FARA PUFF DADDY. Ce nu face oboseala din om! Pasionatul de distractii si sporturi extreme George Vintila a aflat asta de curand. Dupa ce s-a zbatut tare anul acesta (profesional), pe vajnicul nostru DJ l-a razbit dorul de a trage... nu cu pusca ori c
FARA PUFF DADDY. Ce nu face oboseala din om! Pasionatul de distractii si sporturi extreme George Vintila a aflat asta de curand. Dupa ce s-a zbatut tare anul acesta (profesional), pe vajnicul nostru DJ l-a razbit dorul de a trage... nu cu pusca ori cu arcul, ci o odihna zdravana. Degeaba Ibiza si Londra abundau de locuri "fierbinti", George al nostru a preferat plajele ascunse si casele catalane vechi. Asa ca a ratat multe vedete, printre care si pe Puff Daddy. Dar "scaparea" nu l-a impiedicat, totusi, sa doarma bine noaptea. (Anca Stanescu)  COMPACT, IN SPANIA. Un megaconcert live, 40.000 wati de sunet, 80.000 wati de lumini, un ecran panoramic si lansarea unui dublu CD. Toate au fost pregatite pentru cei aproape 16.000 de romani aflati la Arganda del Rey, Spania. La 15 iulie, de la ora 19:30, pe scena din Arganda del Rey vor urca Talisman si Compact. Primii vor canta in deschiderea legendarei trupe care, cu aceasta ocazie, isi lanseaza albumul "Compact-Live" intr-un tiraj special pentru Spania. Lansarea romaneasca va avea loc ulterior. (D.C.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.