El a sustinut ieri ca social-democratii vor sa profite de forta pe care o au in Parlament pentru a-si impune pachetul de masuri sociale.
Mircea Geoana, prezent la o intalnire cu pensionarii din Slatina, a tinut sa dea asigurari nu numai ca noua
El a sustinut ieri ca social-democratii vor sa profite de forta pe care o au in Parlament pentru a-si impune pachetul de masuri sociale.
Mircea Geoana, prezent la o intalnire cu pensionarii din Slatina, a tinut sa dea asigurari nu numai ca noua lege a pensiilor va fi promulgata, ci si ca pesedistii vor mai impune Executivului sa dea si alte pomeni. El le-a promis pensionarilor ca PSD va cere acordarea a 25% din valoarea pensiei sotului decedat sotului supravietuitor, transformarea biletelor de calatorie nefolosite in bonuri valorice, gratuitati pentru abonamentele la tv, cablu si mass-media locala, intrare libera la spectacolele de muzica populara si teatru, dublarea numarului de bilete de tratament, medicamente compensate si gratuite pentru pensionari, dar si o alocatie pentru copiii de pana la 16 ani, adaptata la nevoile acestora, locuinte pentru tineri si diverse forme de sprijin pentru familiile tinere, cum ar fi suportarea chiriei pana la un anumit nivel. "De fiecare data cand vom solicita transpunerea in practica a unei masuri sociale, vom veni si cu sursa de finantare. Vom sta calare pe guvernanti sa respecte proiectia bugetara a PSD, daca vor spune ca nu gasesc bani pentru ceea ce vrem sa facem", a mai declarat Mircea Geoana. (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.