Rapid - goalkeeper-ul a obtinut o marire de salariu de 60.000 de euro  Titularul postului de portar al "alb-visiniilor" a fost convins ieri de patronul George Copos sa renunte la pozitia de forta pe care o adoptase si va continua in
Rapid - goalkeeper-ul a obtinut o marire de salariu de 60.000 de euro  Titularul postului de portar al "alb-visiniilor" a fost convins ieri de patronul George Copos sa renunte la pozitia de forta pe care o adoptase si va continua in Giulesti.
Dani Coman a refuzat, miercuri seara, sa apere poarta echipei sale in meciul de verificare cu Bastia (0-1). Apoi, ieri-dimineata, nu l-a menajat pe Viorel Moldovan, care afirmase ca "Dani nu are nici o oferta si totul e cusut cu ata alba, pentru a ne forta noua mana sa-i marim salariul".  SUCIT. "Viorel Moldovan vine direct de la mare si vorbeste in necunostinta de cauza. Oricum, cu el discut mai putin, pentru ca este nou in aceasta meserie, a venit direct de pe gazon in functia de director sportiv", a spus Coman. Cateva ore mai tarziu, in ciuda faptului ca intre el si club parea ca nu mai poate fi rost de vreun compromis, portarul a anuntat: "Raman la Rapid, dar sa se inteleaga foarte clar ca eu nu am cerut nici un moment o marire de contract. Acum n-am negociat nici un salariu, pentru ca nu sunt disperat dupa bani. Am acceptat oferta domnului Copos fara sa cer un euro in plus. Dansul mi-a propus suma, iar eu am raspuns: «Multumesc, e foarte bine»". Coman va avea un salariu stagional de 180.000 de euro.   A plecat Edel, vine Andrade Edel Apoula Bete a parasit ieri cantonamentul "alb-visiniilor" de la Crans Montana, iar maine seara va semna un contract pe doi ani cu gruparea franceza Paris SG. Potrivit publicatiei Le Parisien, in schimbul portarului armean de origine cameruneza PSG ii va plati Rapidului circa 100.000 de euro. Edel va fi inlocuit de portarul brazilian Elinton Sanchotene Andrade, achizitionat de feroviari de la Duque de Caxias, formatie din liga secunda braziliana.   Moldovan mai vrea jucatori Directorul sportiv al giulestenilor, Viorel Moldovan, a dezvaluit miercuri, intr-o declaratie acordata site-ului francez mercato365.fr, ca Rapid nu a renuntat inca la ideea de a-i achizitiona pe atacantii romani Claudiu Keseru si Daniel Niculae si pe mijlocasul marocan Youssouf Hadji: "Suntem in tatonari pentru cei doi, iar Nico are usa este larg deschisa. Cu Hadji n-am discutat, nu stim inca daca-l intereseaza aceasta provocare, sa joace in Romania".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.