Italia - AS Roma a intrerupt negocierile cu Victor Becali Intalnirea dintre impresarul Victor Becali si oficialii Romei, considerata decisiva pentru transferul fotbalistului la Inter, s-a incheiat fara nici un rezultat. Dupa ore in
Italia - AS Roma a intrerupt negocierile cu Victor Becali Intalnirea dintre impresarul Victor Becali si oficialii Romei, considerata decisiva pentru transferul fotbalistului la Inter, s-a incheiat fara nici un rezultat. Dupa ore intregi de discutii, partile s-au ridicat de la masa tratativelor miercuri, la miezul noptii, fara sa fi ajuns la o intelegere. Roma a considerat inacceptabila suma de transfer avansata de Inter, iar propunerea de prelungire a contractului jucatorului, care expira in 2008, a fost respinsa de impresar. "Chivu ramane la Roma. Duminica se va prezenta la baza de la Trigoria si va ramane la echipa pana la sfarsitul sezonului. Nu mai avem nimic de negociat cu Becali, dupa ce oferta de la Real Madrid, de 18 milioane de euro, nu s-a putut concretiza. Chivu ne-a provocat daune incalculabile", a declarat directorul sportiv Daniele Prade.  SONDAJ. Gazzetta dello Sport a organizat un sondaj in privinta deznodamantului "telenovelei verii", la care 59,7% dintre cei 1.418 de votanti au raspuns ca jucatorul va ajunge totusi la Inter. Ceilalti au fost de parere ca Roma ar trebui sa foloseasca un ton mai dur, fiind vorba de o chestiune de principiu.  LICITATIE. Chivu a fost scos la licitatie pe eBay de un fan nemultumit, care-l considera pe roman "un mercenar cu fundite". "Daca veti face o oferta buna, va va urma oriunde, doar daca cineva nu va oferi mai mult. Sunt la pachet si fratii Becali. Puteti juca fotbal in gradina cu Chivu, iar fratii Becali sa faca pe portarii. Taxe de expediere? Totul e gratis, vor fi adusi in suturi de fani", se arata in mesajul postat pe eBay. S-au primit deja 50 de oferte, cea mai mare fiind de sase milioane de euro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.