Ce bem, ce mancam
  Branza cu mucegai alb nobil Camembert Hochland contine "lapte de vaca pasteurizat, sare, cheag, fermenti, Penicillium candidum". Pentru 100 de grame de produs, valorile nutritionale oferite de producator sunt "proteine 17 g, glucide 1 g, lipide 32 g", iar valoarea energetica este de 1,490 kj (360 kcal)/ 100 g.  ANALIZA Produsul analizat face parte din categoria branzeturilor cu mucegai alb nobil bogat in grasimi de origine animala (32 g/100g produs) si cu valoare energetica ridicata, ne explica profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare. Penicillium candidum confera produsului calitatea de branza cu mucegai nobil. Branza Camembert analizata este un produs care poate fi consumat cu moderatie de catre toate persoanele sanatoase si active. Specialistul nostru ne spune ca cei care au o dieta echilibrata si fac activitate fizica in mod regulat pot consuma acest produs zilnic. O atentie deosebita trebuie sa aiba persoanele cu intoleranta la lactoza, din cauza alergiilor pe care le poate declansa.