Steaua a jucat aseara prima partida din cadrul stagiului de la Mierlo, intalnind pe GKS Belchatow, vicecampioana Poloniei. La capatul celor 90 de minute, scorul a fost 2-2 (1-2). Gica Hagi a inceput partida intr-o alcatuire ce pare aproape de actuala
Steaua a jucat aseara prima partida din cadrul stagiului de la Mierlo, intalnind pe GKS Belchatow, vicecampioana Poloniei. La capatul celor 90 de minute, scorul a fost 2-2 (1-2). Gica Hagi a inceput partida intr-o alcatuire ce pare aproape de actuala echipa de baza: Cernea - P. Marin, Ov. Petre, Goian, Emeghara - Badoi, Radoi, Bostina, Ochirosii - Neaga, Dica. Polonezii au condus cu 2-0 (Cosly a€™30, a€™31), pana in minutul 42, cand Dica a punctat printr-o lovitura de cap, din 6 metri, dupa o centrare a lui Badoi. Steaua a izbutit egalarea in repriza a doua, prin acelasi Dica, care a prins un sut de exceptie, de la 25 de metri, in minutul 68.  Un nou meci de pregatire a sustinut aseara si Dinamo in turneul austriac. Campioana Romaniei a dat piept cu Motherwell, locul 10 in prima liga a Scotiei, repurtand un nou succes: 3-1. Golurile au fost reusite de Danciulescu (a€™5), Cl. Niculescu (a€™10 - foto), Bratu (a€™60), respectiv McCormack (a€™40). Mircea Rednic a trimis in teren urmatoarea garnitura: Romanovs - Stoican, Moti, Nastase, Musat - Margaritescu - Oprita, Zicu, Cat. Munteanu - Niculescu, Danciulescu, dupa pauza rulandu-se tot lotul. "S-o tinem tot asa. E important ca reusim sa castigam, pentru moral. Sunt multumit ca au marcat toti atacantii", a spus antrenorul dupa meci.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.