Cvadruplul campion mondial al Formulei 1 (1985, 1986, 1989, 1993), Alain Prost, s-a dovedit a fi un om a€žcu mult cascaval" (vorba fostului vicepremier George Copos), dar foarte strans la punga, mai ales in ceea ce priveste plata salariilor
Cvadruplul campion mondial al Formulei 1 (1985, 1986, 1989, 1993), Alain Prost, s-a dovedit a fi un om a€žcu mult cascaval" (vorba fostului vicepremier George Copos), dar foarte strans la punga, mai ales in ceea ce priveste plata salariilor cuvenite personalului aferent imobilelor pe care le detine in proprietate.  
BUN DE PLATA. Fostul pilot al a€žMarelui Circ" a fost dat in judecata de sotii Serge si Annie Toussaint, administratorii casei sale de vacanta din Eygalieres (sudul Frantei), relateaza agentia Mediafax. Cei doi sustin ca, in perioada 2000-2005, fostul performer al F1 nu le-a respectat dreptul la concediu si nici nu le-a platit orele suplimentare. Pare-se ca justitia franceza le-a dat dreptate sotilor Toussaint, cel putin partial, si asta pentru ca judecatorii au decis ca Alain Prost trebuie sa le plateasca reclamantilor daune in suma de 22.500 de euro. Multumit totusi ca instanta nu a dat curs solicitarii initiale (180.000 euro daune morale si materiale), impricinatul a tinut sa precizeze ca el si familia personala au locuit in vila situata in departamentul Bouches du Rhone mai putin de 100 de zile pe an, in restul timpului administratorii avand a€žliber de la stapanire". In replica partea adversa sustine in continuare ca fisa postului prevede un angajament a€žfull-time".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.