Compania de consultanta Ascendis a inregistrat in anul 2006 o cifra de afaceri de 2,3 milioane de euro si un profit de peste 500.000 de euro. Cifra de afaceri a crescut cu 80% fata de anul 2005, afirma un comunicat al companiei.
Compania estim
Compania de consultanta Ascendis a inregistrat in anul 2006 o cifra de afaceri de 2,3 milioane de euro si un profit de peste 500.000 de euro. Cifra de afaceri a crescut cu 80% fata de anul 2005, afirma un comunicat al companiei.
Compania estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de 3 milioane de euro, crestere care se va datora in proportie de 50% volumului de clienti existenti si 50% achizitiei de clienti noi. Potrivit sursei citate, cresterea afacerilor companiei va fi sustinuta de programele integrate care vizeaza nevoile de dezvoltare individuala a membrilor organizatiei si cultura organizatiilor, in vederea unei schimbari benefice. Astfel de activitati sunt Academiile de management si Colegiile de vanzari, ce contin intre 5 si10 module si a caror desfasurare dureaza intre 6 si 18 luni.
"Ascendis este numarul 1 din punctul de vedere al cifrei de afaceri si al numarului de clienti pe piata tanara si dinamica a serviciilor de training si consultanta din Romania", a declarat Costea Dumitrescu, Partener Ascendis.
In urmatorii 5 ani, valoarea pietei va creste foarte mult datorita fondurilor structurale UE, fonduri ce vor fi alocate pentru dezvoltarea proiectelor de resurse umane.
Acestea vor contribui la accelerarea ritmului de crestere a pietei de training, depasind rata de 20-30 % inregistrata in mod normal, considera compania.
Compania Ascendis este specializata in urmatoarele domenii: management, leadership, vanzari, managementul vanzarilor, evaluare individuala, de grup si organizationala, procese de redresare.
In 2006, Ascendis a oferit servicii de consultanta pentru un numar de peste 100 de organizatii, a tinut peste 1.000 de zile de training si a avut peste 10.000 de participanti.
Portofoliul actual de clienti al Ascendis s-a extins de la companii din sectorul IT&C, la cele din domeniile financiar, productie, media, farmaceutice si distributie. Printre clientii Ascendis se afla: Bancpost, BCR, Distrigaz Sud, E.ON Gaz Romania, Holcim, IBM, ING Asigurari de viata, Mediapro, Melinda Imprex, Microsoft, Pfizer, Raiffeisen Bank, Romstal, Romtelecom, Unicredit Tiriac Bank, UPC, Xerox Romania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.