"Cine propune o astfel de masura spera sa castige capital politic, dar, in acelasi timp, trebuie sa ne gandim ce se intampla si la anul, daca economia isi mai permite sa plateasca aceleasi pensii" - TAriceanu, 20 iunie 2007
Vadim Tudor: S-a respectat legea
"Guvernul nu a facut altceva decat sa aplice legea care il obliga sa asigure partidelor politice conditii pentru buna lor functionare."
Societatea in civil de la Tiraspol
"ONG-istul" transnistrean Dmitri Soin a negociat cu un jurnalist britanic pentru trei rachete Alazan la un pret final de 500.000 de dolari.
Conservare cu buldozerul
Seful Parcului National Retezat, Alin Alintesc, sustine ca lucrarile de conservare se fac manual si nu cu excavatoare si buldozere, asa cum se intampla pe DN 66 A.
Presedintele avertizeaza
"Vreau ca pensionarii, dar si politicienii sa stie ca nu voi promulga o lege mincinoasa", a subliniat ieri seful statului.
Vocea analistului
"Ultimul carambol de pe Autostrada Soarelui a produs, pe langa nenumarate victime, si o mare diversiune" - Bogdan COMARONI.
Decizie amanata
Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) ia o decizie, martea viitoare, in privinta presupusele afirmatii discriminatorii ale premierului la adresa comunitatii rome.
Copiii lui Hayssam pot parasi tara
Magistratii Tribunalului Bucuresti au mentinut, ieri, hotararea instantei inferioare privind permisiunea ca fiii lui Omar Hayssam sa paraseasca tara.
Afaceri conexe
"Indiferent de modul in care vor fi vandute salinele, cu sau fara predarea concesiunilor de exploatare a zacamintelor, acesta este doar un pretext pentru afaceri conexe" - Dumitru Costin.
Videanu nu contesta decizia instantei
"Eu nu am dreptul institutional sa contest decizia instantei in cazul Bordei. Eu trebuie sa o pun in practica, daca nu o fac, sunt un infractor, si nu vreau sa fac acest lucru" - Adriean Videanu
Vara pe ulita
Intre 16 iulie si 10 august la Muzeul National al Satului "Dimitire Gusti" se va desfasura tabara de creatie... "Vara pe ulita"!
Fara carte verde in UE
De la 1 august, masinile inmatriculate in Romania si Bulgaria nu vor mai avea nevoie de cartea verde pentru a circula in tarile membre ale UE.
Inflatie in grafic
Preturile de consum au crescut in luna iunie cu 0,14%, fata de 0,64% in mai. In primele sase luni ale anului, preturile de consum au avansat cu 1,62%.
Pulido vine la Steaua
"Am avut oferte din Spania, dar am decis sa vin in Ghencea! Astept ca oficialii stelisti sa vina la Madrid si voi semna contractul", a declarat Pulido.
Emeghara cu gandul la "Poli"
"Daca nu face treaba nici acum, Timisoara are o problema. Are antrenor bun, strain, iar Ganea este un castig", a spus nigerianul transferat la Steaua.
Anca Anghelina despre dansul "Bharata Natyam"
Dansul era vazut ca o modalitate de adorare a divinului, poate cea mai completa, pentru ca foloseai nu numai atentia, concentrarea in rugaciune, dar si corpul in miscare.
Clark Gable nu a dorit-o
Clark Gable s-a simtit atras de Marilyn Monroe pe cand filmau impreuna pentru "The Misfits", dar a fost descurajat de lipsa de preocupare pentru igiena personala manifestata de partenera sa.
Medicament "minune" anti-fumat si anti-alcool
Medicamentul "minune" anti-fumat, Champix, care imita efectele nicotinei, ar putea combate cu succes si alcoolismul.