Compania UPC Romania a lansat din iulie doua noi abonamente de Internet, a marit de trei ori viteza de internet pentru abonamentul "Standard" fara costuri suplimentare si a scazut cu 10 lei pretul pachetelor "Familia" si "Activ", care includ telefoni
Compania UPC Romania a lansat din iulie doua noi abonamente de Internet, a marit de trei ori viteza de internet pentru abonamentul "Standard" fara costuri suplimentare si a scazut cu 10 lei pretul pachetelor "Familia" si "Activ", care includ telefonie si internet, potrivit unui comunicat remis marti NewsIn.
Compania a lansat doua abonamente de Internet care se adreseaza clientilor noi. Abonamentul "Starter" ofera acces nelimitat la internet la viteza de descarcare (download) de 768 Kbps si costa 20 lei pe luna. Abonamentul "Light" ofera acces nelimitat la internet la viteza de 1,5 Mbps si costa 30 lei pe luna.
UPC a marit viteza maxima a abonamentului "Standard" la 3 Mbps, pastrand neschimbat pretul de 45 de lei pe luna.
Compania nu a operat modificari in ceea ce priveste abonamentul "Ultra", care ofera acces nelimitat cu viteza de 6 Mbps pentru 95 lei pe luna. Numarul conexiunilor in banda larga la internet va depasi pragul de un milion pana la sfarsitul anului 2010, numai pe segmentul rezidential, potrivit estimarilor IDG. (NewsIn)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.