Potrivit secretarului primariei Petrosani, Adrian Negoe, instanta care a judecat acest dosar nu a analizat si documentele care arata ca Ion Popa a fost despagubit de catre fosta RAGCL pentru teren si s-a facut recurs la sentinta. "Judecatorul a aprec
Potrivit secretarului primariei Petrosani, Adrian Negoe, instanta care a judecat acest dosar nu a analizat si documentele care arata ca Ion Popa a fost despagubit de catre fosta RAGCL pentru teren si s-a facut recurs la sentinta. "Judecatorul a apreciat ca trebuie reimproprietarit cu terenul pe care este amenajata parcarea de la Stadionul <<Jiul>>, dar noi am facut recurs pentru ca a fost despagubit. Acum pe rol mai este o actiune in care cere si o portiune din terenul de fotbal al echipei Jiul", a declarat Negoe. Pe de alta parte, daca municipalitatea va fi totusi obligata de instante sa restituie terenurile, o ultima cale de atac este solicitarea despagubirilor acordate in acea perioada actualizate cu rata inflatiei, sume care s-ar ridica la valori considerabile. Secretarul general al clubului Jiul Petrosani, Marian Spiru, a afirmat ca nu se pune problema ca terenul de joc sa fie instrainat. "Nu stiu prea bine despre ce este vorba, dar daca omul are dreptate probabil ca i se va da teren in alta parte, in nici un caz la Jiul. Este o lege care spune clar ca bazele sportive nu au voie sa fie instrainate sau sa li se schimbe destinatia. Ele sunt protejate prin lege de astfel de smecheri", a spus Spiru. Stadionul "Jiul" apartine Primariei, fiind concesionat gruparii petrosenene. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.