Viorel Moldovan, directorul sportiv al Rapidului, a comentat ieri campania de achizitii a clubului, fara sa il menajeze pe patronul George Copos, care nu s-a dovedit nici de aceasta data vreun generos. "Nu e usor sa faci o echipa buna cu bani putini.
Viorel Moldovan, directorul sportiv al Rapidului, a comentat ieri campania de achizitii a clubului, fara sa il menajeze pe patronul George Copos, care nu s-a dovedit nici de aceasta data vreun generos. "Nu e usor sa faci o echipa buna cu bani putini. E mult mai usor sa cumperi jucatori cand ai un buget bine stabilit si stii ce sa cumperi si pana unde sa te duci. Dar noi facem eforturi pentru a scoate maximum in situatia de fata, cu bani putini. Stiti cum se spune, investitie minima, randament maxim", a comentat fostul atacant inaintea plecarii in Elvetia, acolo unde Rapidul efectueaza un turneu de pregatire. Totusi, Moldovan s-a declarat satisfacut de felul in care arata lotul in acest moment, nestiind daca giulestenii isi vor mai permite si alte achizitii. "In functie de aspectul financiar vom vedea daca mai vin sau nu jucatori. Varianta Hadji a cazut. Dar avem si alte variante pentru postul de mijlocas. Voi discuta si cu ceilalti colaboratori si vom vedea ce jucatori vom aduce. Daca nu, nu este nicio problema, pentru ca avem destui mijlocasi in lot. Oricum, eu sunt multumit de ceea ce avem in momentul de fata. Cred ca Cristiano (n.r. - Bergodi) va scoate maximum de la acest grup, iar pe 25 iulie (n.r. - Supercupa Romaniei) va fi ora adevarului si vom vedea unde suntem", a spus directorul sportiv din Giulesti. Moldovan nu a evitat subiectul Dani Coman, portar care isi doreste sa plece in strainatate sau sa primeasca o majorare substantiala a salariului. "Problema cu Dani Coman este in mare parte rezolvata. I-am facut o propunere interesanta si sunt convins ca o va accepta si va ramane la Rapid. Nu pot spune suma pe care i-am oferit-o in plus, dar noi incercam sa facem tot posibilul pentru a-l multumi. El mai are doi ani de contract si nu cred ca se va ambitiona. Il vad destul de inteligent si de matur pentru a alege cea mai buna varianta. El este si la nationala, vine si Campionatul European, nu cred ca va risca sa piarda turneul final", a precizat Moldovan. Ultima oferta a lui Copos pentru Coman era de 180.000 de euro anual, in conditiile in care internationalul a solicitat 400.000 de euro. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.