Cantaretul britanic James Blunt a fost la un moment dat atat de dependent de site-ul de licitatii online eBay, incat si-a scos sora la vanzare pe Internet, iar in prezent aceasta este logodita cu barbatul care a castigat licitatia. Celebrul cantaret
Cantaretul britanic James Blunt a fost la un moment dat atat de dependent de site-ul de licitatii online eBay, incat si-a scos sora la vanzare pe Internet, iar in prezent aceasta este logodita cu barbatul care a castigat licitatia. Celebrul cantaret a declarat intr-un interviu pentru revista GQ: "Cel mai idiot lucru pe care l-am facut vreodata a fost sa-mi vand sora pe eBay (...) Asteptam sa apara pe piata primul meu album si intre timp mi-am vandut aproape toate lucrurile pe eBay. Dezvoltasem o dependenta usoara". "Oricum, odata m-am intors in apartamentul in care stateam cu sora mea, iar ea plangea pentru ca nu putea sa ajunga la o inmormantare in Irlanda. Aeroportul era in greva, feribotul nu circula si nu exista nici un tren pana acolo. Am postat pe eBay textul "Domnisoara mahnita, caut cavaler in armura lucitoare! Sunt disperata sa ajung la o inmormantare in sudul Irlandei, ajuta-ma te rog!", a povestit Blunt. "Barbatul care a castigat avea un elicopter cu care a dus-o la inmormantare. Asta se intampla in urma cu trei ani, iar ei se vor casatori in aceasta vara", a mai spus cantaretul. Intre timp, pianul la care Blunt a compus hiturile "You're Beautiful" si "Good Bye My Lover" a fost scos la licitatie la casa Bonham's din Londra de catre actualii proprietari. Instrumentul a fost vandut odata cu apartamentul in care cantaretul a locuit impreuna cu sora sa. Actualii proprietari vor sa vanda apartamentul impreuna cu instrumentul muzical. "You're Beautiful" a devenit una dintre melodiile preferate de britanici la nunti, in timp ce "Goodbye My Lover" a ajuns hit la inmormantari. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.