Bucuresti
In prima parte a intervalului cerul va fi variabil. Spre seara si in prima parte a noptii instabilitatea atmosferica se va accentua si se va manifesta prin innorari, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durat
Bucuresti
In prima parte a intervalului cerul va fi variabil. Spre seara si in prima parte a noptii instabilitatea atmosferica se va accentua si se va manifesta prin innorari, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima, in scadere usoara, va fi in jur de 33 de grade, iar cea minima va fi de 15-16 grade.
In tara
Vremea va fi in general instabila, cu cer temporar noros. Pe arii extinse in regiunile sudice, centrale si estice vor fi averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului ce vor lua si aspect de vijelie. Izolat va cadea grindina. In Dobrogea aceste fenomene se vor semnala spre sfarsitul intervalului, iar in regiunile vestice ploile vor fi izolate. Cantitatile de apa vor depasi 50-60 l/mp local in zona Carpatilor Orientali, Subcarpatii Moldovei si de Curbura. Temperaturile maxime vor marca o scadere si se vor situa de la 20-21 de grade in nord-vestul teritoriului pana in jur de 34 de grade in sud-est. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 10 si 19 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.