La Prima TV, „Campionatul suporterilor". Numai Gina Pistol si Bogdan Talasman puteau intarita fanii sa-si demonstreze atasamentul pentru favoriti.

Bogdan Talasman: Nu ne intreba pe noi de ce prezentam impreuna.

Gina Pistol: Stiu eu de ce: unul trebuie sa fie cunoscatorul si eu frumusetea. Unde e fotbal, unde sint masini e si o femeie.

Talasman: A zis Gina ca eu sint cunoscatorul, dar uite un secret: habar nu am pe ce loc e UTA sau Timisoara.

Dar la ce ii foloseste Ginei Pistol sa stie despre fotbal?

Pistol: Pai, foloseste. Nu se stie ce discutii are prietenul meu cu un amic si ma bag si eu in seama.

Talasman: Nu-mi foloseste la nimic. Iar eu nu cred in rivalitatile astea care ajung la violenta. Ori sint timpiti acesti suporteri, ori joaca teatru. Totusi, fotbalul e un sport si niciunde nu exista atita violenta. Cind te duci la un muzeu, nu-i vezi incaierati pe iubitorii de picturi diferite.

Pistol: Au o scuza sa-si elibereze frustrarile. Cind dai in cap unuia, dai ca ai complexe, nu ca esti un mare fan, las’ ca stiu eu. De ce eu cind am fost la un meci cu Steaua mi-am gasit oglinzile rupte? Ca sa o zic altfel, daca toti sintem niste idioti, ce vina are fotbalul?

Ce valori aveti in comun?

Talasman: Stii diferenta dintre fotbal si rugby? Fotbalul este un joc de lorzi jucat de mitocani si rugby-ul este un joc de mitocani jucat de niste lorzi. La rugby eu nu vad asa ceva ce vad la fotbal. Daca jucatorii de fotbal ar fi mai barbati, si suporterii ar fi mai barbati.

Ce parere ai de experienta media a Ginei Pistol?

Talasman: A, e super, eu am crezut ca e o tipa cu nasul pe sus. Gina e o tipa super misto si care nu intirzie si asta conteaza.

Te-ai uitat la pozele ei din „Playboy"?

Talasman: Da, cum sa nu!

Cum e viata ta, Gina Pistol?

Pistol: Ce sa zic? Ce e pentru orice om. Si suparari si provocare si fericire.

Suparari, in televiziune?

Pistol: Da. Fiindca eu sint barbatul in casa mea, avind grija de mama si fratele meu. Eu imi cistig un ban.

Talasman: Despre viata ei ar trebui scris si ar trebui inteleasa.

Pistol: Eu am lucrat sapte luni la un magazin. Ce, e o rusine sa muncesti ca femeie frumoasa? Nici un iubit nu mi-a dat cheia de la casa lui, oricit de multi bani a avut.

Pe tine?

Talasman: Pe mine, pe ecran m-a adus faptul ca nu stiu sa fac nimic. M-am facut actor ca incep repetitiile la ora sase.

Imaginea?

Pistol: Cum isi permite cineva sa ma judece ca nu am geanta aia de 30.000? Cum isi permite duduia aia sa spuna ca nu-mi asortez geanta la pantofi?