EuroNews a anuntat ca va lansa un serviciu de televiziune pe internet care va permite accesarea in direct a programelor canalului de stiri in toate cele sapte limbi in care acesta emite in prezent, informeaza Brandrepublic.com.
Serviciul este lansat impreuna cu platforma Jalipo, iar plata pentru vizionarea programelor se va face prin sistemul de plata la minut J-credits.
"Cooperarea cu Jalipo ne ofera flexibilitatea si securitatea de care avem nevoie pentru a putea oferi programele EuroNews, in sapte limbi diferite, audientei noastre, oricand si oriunde aceasta doreste sa le urmareasca", a declarat Philippe Cayla, Chairman si CEO al EuroNews.
La sfarsitul lunii trecute, EuroNews s-a lansat si pe platforma online YouTube, fiind astfel prima televiziune care ofera continut pentru YouTube in mai multe limbi.
EuroNews este cel mai urmarit post de stiri din Europa si emite in limbile engleza, franceza, spaniola, germana, italiana, portugheza si rusa. Postul este disponibil in 121 de tari si este receptionat in 189 de milioane de camine.